3 Aralık 2010 Cuma

William Whitaker'in Resim Boyama Tekniği


oil painting tutorial
William Whitaker tarafından Elfin Cove Yağlıboya Resim
Kaynak:http://www.artgraphica.net/free-art-lessons/free-art-tutorials/william-whitaker-oil-painting.htm Yazının aslı İngilizcedir...Aşağıdaki yazı Google Çevirmen Yazısıdır...


İlk adım

Ben bir fırça ile akrilik alçıtaşı en az altı kat uygulanarak bir sunta çeyrek inç panel hazırladı. o, kusursuz kadar bir hafta boyunca kuru icar sonra, ıslak yüzey zımparalanmış. Ben çiğ koyu kahverengi yağlı boya ile panel tonda I alkid orta ve küçük bir terebentin biraz önce hangi. yüzey orta ışık değeri kadar bir bez ile yüzey aşağı ovuşturdu. Ben birkaç gün kurumaya bırakın. Ben herhangi bir ön çizim yapmadan direkt boya başladı. Ben merkezi rakam üzerinde yoğunlaştı.
william whitaker oil painting demonstration

İkinci adım

Küçük rakam en az altı inç yüksek oldu. Onu ilk bitmiş onunla çok eğlendim. Ben de domuzu fırçaları ve bu resim samur fırça kıl kullanılır. Benim en iyi samur ya Winsor & Newton veya Daniel Smith sayısı dört oldu. Yeni Kolinsky samur, ama harika bir araçtır dikkatli temizlik rağmen bir iki hafta içinde, kalite kaybetmeye başlar. resim ortamı olarak benim depo stüdyo arkasında güneşi kurşun ile kalınlaşmış ki keten yağı kullanılır. Boya iyi harika çalıştı.
painting figure and architecture, oil painting lesson

Üçüncü adım

Bu resim Alaska ziyaret esinlenilmiştir. Ben Chichagof Adası'nda bir balıkçı köyü sonra Elfin Cove çağırdı.Aslında tipik bir tahta hariç Elfin Cove gibi bir şey görünüyor. Bu aşamada ben hemen her şey atıldı ediyorum. Ben ahşap dokular ile hoş vakit geçirmeye devam etti. Düz panel kolay görsel doku oluşturmak için yaptı.
william whitaker art study

Dördüncü Adım

Sitka, ben içeride kadar bindik pencereli bir bina görmüştü, hala yerinde cam. Ben dahil. Tencere kendi bahçe geldi. "VE" Elfin Cove "okuyan bir işareti sonu. Daha fazla panel vardı isterseniz, ben daha fazla harf dahil olabilir.
learn to paint, oils, elfin cove, 1983, oil painting by william whitaker

Beşinci adım

Ben modelleri için elbiseler pervane çok var. Ben Meksika'da bu bir tane var. Böyle Alaska giymek bir şey de kimseyi görmedim. Ben 1983 yılında bu işi boyalı. Gözlerimi çok daha sonra idi. (5 buçuk santim) şimdi bu büyüklükte bir rakam boyamak için, ben eski kola şişelerinin altında kalın olarak yakın gözlük takmak zorunda.
free art lesson, figure study in oil paints

Altıncı adım

I did son şey çatı üzerinde çalışmak oldu. Ben Alaska çıkaran harika yosunlu yeşil çatılar gördüm ve sevgi dolu bakımı ile bu zona üzerinde çalıştı. Ben resim Alaska için çok kuru baktım hissetti. Ben konumu oldukça stüdyoda daha üzerinde, onu nemli ve soğuk baktı olabilir onu boyalı vardı.
oil painting tutorial